Aanbevelingen

Aanbevelingen door mensen die De Verhuisfamilie kennen.

 • Jet Verhoeff (gemeenteraadslid Gemeentebelangen Ede en bestuurslid Van Lagenfonds)

  Aanbevelingen Jet Verhoeff

  Super dat hulp uit het netwerk van de Verhuisfamilie komt en dat het landelijk is. Voor eenzame mensen en mensen zonder geld is dit geweldig. Ik hoop dat het groot wordt in Nederland.

 • Peter Smit (hulpvrager)

  Aanbeveling Peter Smit

  Grandioos! Zoiets had ik me niet voorgesteld. De informatie was duidelijk en het liep allemaal netjes en correct.

 • RTV Rijnmond (Opname van 10 december 2014, verhuizing Vlaardingen)

  Van de verhuizing van mevrouw De Graaff zijn opnamen gemaakt t.b.v. de nieuwsuitzending van RTV Rijnmond dezelfde dag.

 • Mw. Eline Vleugel (Thuisbegeleidster)

  Vorige week woensdag heeft ‘de verhuisfamilie’ twee cliënten van mij (een echtpaar uit Breukelen) verhuisd en ik wilde graag aan u teruggeven hoe prettig dit is verlopen.
  De twee verhuizers die kwamen hebben zo ontzettend hun best gedaan, dat was echt fantastisch!
  Heel erg bedankt voor de goede hulp!

  Met vriendelijke groet,
  Eline Vleugel
  Careyn Maatschappelijke Dienstverlening
  Thuisbegeleiding

 • Moniek Kars (Stichting Present, regio Ede en Wageningen)

  Vrijwilliger Moniek Kars

  Prachtig om als vrijwilligersmakelaar samen te kunnen werken met het bedrijfsleven! Vrijwilligers en professionals kunnen samen veel voor mensen in financiële nood, en in sociaal isolement betekenen. Samen bereiken we meer!

 • Uta Hilgert (Wijkteam Vlaardingen Ambacht-Babberspolder)

  Beste mensen,
  Bij deze in de bijlage een impressie van de verhuizing die jullie mogelijk gemaakt hebben voor de cliënte van mij. Fantastisch dat een gratis verhuizing voor een minder bedeelde in deze tijd nog mogelijk is. Dat geeft de mens weer moed.
  Van tevoren mochten we verhuisdozen ophalen, de mannen kwamen 1 dag van te voren de meubels demonteren, er werd vlot gewerkt en de sfeer was goed . Heel fijn.
  Hartelijk dank namens mijn cliënte!
 • Hans Kregting (bestuurslid Nederlandse Woonbond)

  Samenwerken - Hans Kregting

  De Verhuisfamilie is het voorlopen op de participatiemaatschappij. Dit is mijn Appeltje van Oranje. Mooie koppeling tussen professionals en vrijwilligers, want de vrijwilligers kunnen het niet alleen. We onderschatten in Nederland nog steeds de stille armoede, waar mensen met fiscale maatregelen gestimuleerd worden een eigen huis te kopen, maar soms te duur wonen.

 • Kim de Quay (ambulant begeleider en maatschappelijk werker Opella)

  Aanbeveling Kim de Quay

  Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Met een paar belletjes was het rond. Fijn dat het zonder rompslomp van formulieren en bijzondere bijstand kan. Zoals dit gaat past het in de filosofie van Opella. En: klant tevreden, Opella tevreden.

 • Jan van Santen (Mondial Waaijenberg verhuizers)

  Aanbeveling Jan van Santen

  Als verhuizer kom je achter de voordeur en tref je regelmatig armoede en eenzaamheid aan bij hen die willen of moeten verhuizen. Na mijn oproep op Facebook en LinkedIn, kwamen heel snel 4 aanvragen voor hulp bij het verhuizen en wat er om heen moet gebeuren. Dankzij De Verhuisfamilie  hebben wij de verhuizing, samen met de vrijwilligers van Present,  kunnen realiseren.

 • Moniek Kars ( Stichting Present, regio Ede en Wageningen)

  Vrijwilliger Moniek Kars

  Dit is nu wat vrijwilligers mooi vinden, een overzichtelijke opdracht, veel menselijk contact en eer van je werk! De Verhuisfamilie is een verrijking voor onze organisatie, want onze vrijwilligers hoeven nu niet meer te sjouwen met dozen en koelkasten maar kunnen zich toeleggen op waar ze goed in zijn.

 • Dhr. Alblas ()

  “Het is heel goed dat de Stichting De Verhuisfamilie en de vrijwilligers zich zo inzetten, dat maakt dat ik alleen maar tevreden kan zijn over de verhuizing”.