Inner Wheel doet grote gift aan De Verhuisfamilie

De Verhuisfamilie heeft de grootste gift tot nu toe mogen ontvangen. Een bedrag van maar liefst € 2.400,00. Het bedrag is door serviceclub Inner Wheel Walcheren ingezameld.

Inner Wheel Walcheren Verhuisfamilie

De gift is overhandigd aan De Verhuisfamilie

Tom Stuij, als voorzitter van de Stichting De Verhuisfamilie, was uitgenodigd om op de maandelijkse bijeenkomst van de dames van Inner Wheel Walcheren aanwezig te zijn om een gift in ontvangst te nemen. Natuurlijk altijd een leuke gebeurtenis. Een jaar geleden heeft de serviceclub uit Walcheren De Verhuisfamilie gekozen als hun “Goed Doel” voor het verenigingsjaar 2017-2018.

Met activiteiten zoals een bridgedrive, boekenmarkt, vriendinnenmiddag en een bijdrage vanuit de leden persoonlijk is er een behoorlijk bedrag opgehaald. Inner Wheel heeft een “goede doelen” commissie en de dames konden dan ook glunderend het prachtige bedrag van € 2.400 overhandigen.

In zijn dankwoord gaf Tom Stuij aan dat De Verhuisfamilie groeit en bloeit. Er worden meer en meer aanvragen afgewikkeld door de inmiddels 3 vrijwilligers op het kantoor in Alblasserdam. De Verhuisfamilie regelt dan een verhuizing voor een eenzame, minvermogende medemens. Daar zijn er jammer genoeg nog te veel van in Nederland. Met vrijwilligers die helpen bij het uitzoeken en inpakken en uiteindelijk de inzet van professionele Erkende Verhuizers (die dat ook belangeloos doen) wordt er een probleem opgelost. Een belangrijk neveneffect is dat de eenzaamheid vaak ook verdwijnt als  een hulpvrager eenmaal in de nieuwe omgeving woont en gemerkt heeft dat de vrijwilligers open staan om hulp te bieden.

Inner Wheel Walcheren Verhuisfamilie

De Goede Doelen Commissie, met Tom Stuij en de voorzitter.

Getagd met , , ,