Stichting De Verhuisfamilie zoekt extra vrijwilliger

Stichting De Verhuisfamilie (gevestigd in Alblasserdam) is op zoek naar een extra vrijwilliger die als coördinator aan de slag wil voor dit prachtige goede doel. De stichting helpt mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar niet de financiële middelen en het netwerk voor hebben. Voor deze vrijwilligersfunctie wordt een echte regelneef gezocht.

Een aanvraag voor een verhuizing kan uitsluitend ingediend worden door een hulpverlener. De coördinatoren van de stichting nemen deze in behandeling en coördineren vervolgens de verhuizing. De Verhuisfamilie heeft daarvoor een goed opgebouwd netwerk van vrijwilligersorganisaties en verhuisbedrijven in het hele land. Momenteel zijn er twee coördinatoren actief en zijn we op zoek naar een extra vrijwilliger die één ochtend in de week
(4 uur) aan de slag wil gaan. Voor deze functie zoeken we een echte regelneef met doorzettingsvermogen. De stichting werkt vanuit een gezellig kantoor in Alblasserdam, waar een werkplek met computer en telefoon beschikbaar is. In de beginperiode is er ruim de tijd om goed ingewerkt te worden.
Meer informatie of aanmelden: contact@verhuisfamilie.nl en 088 99 66 770
(maandag-, woensdag- en vrijdagochtend). Meer informatie is te vinden op deze pagina.