Vrijwilligers

Stichting De Verhuisfamilie draait al drie jaar dankzij de inzet van vrijwilligers.

In november 2017 zijn er twee nieuwe vrijwilligers aan de slag gegaan als coördinator: Wim Schut en Will Benard. Met veel ervaring in de logistiek en een hart voor vrijwilligerswerk, kijken zij er naar uit om verhuizingen te realiseren voor mensen die in nood verkeren.

Verhuisfamilie Will Benard

Will Benard van Stichting de Verhuisfamilie

Beide heren zijn gepensioneerd en willen hun vrije tijd nuttig besteden. Daarom reageerden ze op een oproep in de plaatselijke huis-aan-huisbladen.
Stichting De Verhuisfamilie is er om mensen die minvermogend en eenzaam zijn te helpen bij een (gedwongen) verhuizing. Vanuit de stichting wordt de verhuizing gecoördineerd. Hiervoor is de hulp van vrijwilligersorganisaties en Erkende Verhuizers onmisbaar. Samen versterken zij elkaar en kunnen ze mensen helpen.

“Het verhaal achter De Verhuisfamilie sprak mij meteen aan. Hoe mooi is het om mensen die in nood zijn te kunnen helpen? Ik hou ervan om te regelen en om partijen samen te brengen. Het geeft een kick om als coördinator iets voor elkaar te krijgen”, aldus Will Benard.

Wilt u een hulpaanvraag indienen? Kijk dan op deze pagina. Meer informatie is ook verkrijgbaar via contact@verhuisfamilie.nl en 088 99 66 770.

 

(geplaatst op: 22 november 2017)