Cliënt van RIBW krijgt nieuwe toekomst

UTS Grijpma Verhuizingen heeft in samenwerking met Stichting De Verhuisfamilie een belangeloze verhuizing in Almelo uitgevoerd. De aanvraag voor ondersteuning kwam bij De Verhuisfamilie binnen via Debbie Hembrecht van de RIBW Groep Overijssel.

Het verhuisbedrijf uit Enschede reageerde positief op het verzoek voor ondersteuning van een echtpaar die via het RIBW de mogelijkheid had te verhuizen. Met een uitgebreid dienstenpakket aangevuld met een verhuiswagen en vier man ondersteuning is de verhuizing georganiseerd. Ook het demonteren en monteren van het bed en een kast zat in het pakket alsmede de verhuisdozen.

Manuela de Munnik van het RIBW GO en Elles Everts van Aveleijn boden warme ondersteuning  bij alle overige werkzaamheden op de verhuisdag. Door deze uitgebreide ondersteuning van UTS Grijpma Verhuizingen en de vrijwilligers, kon een compleet verzorgde verhuizing worden uitgevoerd.

Voor de familie Boxem, betekent deze verhuizing naar het nieuwe adres, een geheel nieuwe start. Op het nieuwe adres waar ze beschermd kunnen wonen, kunnen ze naar eigen zeggen: ‘weer doen en laten wat we willen’. Kleine dingen die niet meer mogelijk waren op het oude adres, zijn weer mogelijk. Volgens de vrijwilligers heeft het stel weer een toekomst.

De Verhuisfamilie zorgt samen met alle betrokken partijen, iedere keer voor mooie resultaten voor de eenzame en minvermogende burger in onze samenleving die op het punt staat te verhuizen. Sheila Kloppert, kwartiermaker van Stichting De Verhuisfamilie is trots dat door de goede samenwerking en de welwillendheid van de verschillende partijen, de cliënt professioneel verhuisd kon worden, met ondersteuning van verzorgende vrijwilligers.