Verhuizingen 1 t/m 5 uitgevoerd

De kop is er af!

Verhuizingen - Verhuisfamilie

De eerste verhuizingen zijn uitgevoerd! Reeds vijf bewoners zijn na de zomer van 2014 verhuisd naar nieuwe geschikte woningen.

Verhuizingen één en twee

De eerste twee verhuizingen vonden plaats binnen Wageningen en van Ede naar Bennekom. Dit waren de pilotverhuizingen aangejaagd door de enthousiaste directeur Jan van Santen van Mondial Waaijenberg verhuizers samen met coördinator Moniek Kars van Stichting Present. Nog niet alles ging goed, maar met hard doorwerken waren beide pilotprojecten succesvol.

Verhuizingen drie, vier en vijf

De volgende drie verhuizingen vonden plaats in Groningen, Zeist en Veenendaal, we gingen landelijk. De verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen waren actief in Groningen, de Mondial TSN Groep verhuisde in Zeist en de verhuizers van Mondial Waaijenberg gingen voor derde keer op pad en verhuisden in Veenendaal. Ze werkten samen met vrijwilligers van de Evangelie Gemeenschap in Zeist en de stichtingen HIP en Dien Elkaar in Veenendaal. Zowel voorbereiding als uitvoering gingen al soepeler. En de eerste spontane overwegingen om te doneren aan de Verhuisfamilie werden gemaakt.