Stichting Present Groningen en Mondial Oostland Verhuizingen voeren verhuizing uit

De Verhuisfamilie heeft met een team van drie vrijwilligers (stichting Present Groningen) en twee verhuizers (Mondial Oostland Verhuizingen) een alleenstaande moeder geheel belangeloos verhuisd naar Groningen. Vanwege medische redenen was een verhuizing naar een woning dichterbij het ziekenhuis in deze stad noodzakelijk.

De Verhuisfamilie is er speciaal voor mensen die noodgedwongen moeten verhuizen, maar niet de middelen en het netwerk hebben om dit zelf te regelen.
Een aanvraag kan ingediend worden door een hulpverlener. Vervolgens bekijkt de stichting Present (een landelijke vrijwilligersorganisatie) of het mogelijk is om het uit te voeren. Voor deze verhuizing kwam de Present-afdeling in Groningen in actie. In samenwerking met een lokaal verhuisbedrijf, Mondial Oostland Verhuizingen, werd het hele project uitgevoerd.
In de voorbereiding werden er verhuisdozen afgeleverd en werd het meubilair gedemonteerd. En op de verhuisdag zelf was er een compleet team aanwezig om alles soepel te laten verlopen. “Het is een hele mooie samenwerking op deze manier. Onze vrijwilligers helpen zelf regelmatig mee met verhuizingen. Als er een verhuisbedrijf aanwezig is, dan werkt dat een stuk prettiger. Zij hebben een verhuislift, rolcontainers en andere hulpmiddelen”, aldus Andries van der Heide van Present Groningen.

Mondial Oostland Verhuizingen steunt de Verhuisfamilie

Oproep aan Erkende Verhuisbedrijven

Een verhuizing voor de Verhuisfamilie wordt geheel belangeloos uitgevoerd door het verhuisbedrijf. Om de kwaliteit te waarborgen wordt er uitsluitend samengewerkt met Erkende Verhuizers. Hoe meer Erkende Verhuizers zich aansluiten, hoe meer aanvragen er in behandeling genomen kunnen worden. Draagt u als ondernemer ons goede doel een warm hart toe? Meld u dan aan via het contactformulier op de website.