De Verhuisfamilie actief in Zoetermeer

Begin augustus heeft Mondial Verhuisbedrijf Henneken samen met de Stichting Humanitas, professionele ondersteuning geboden bij een verhuizing voor De Verhuisfamilie.

Verhuizer verhuisfamilie mondial movers

De Verhuisfamilie ontving via Stichting Humanitas de aanvraag voor een verhuizing van een gezin bestaande uit een alleenstaande moeder en drie kinderen, zonder enig netwerk dat kan helpen om de verhuizing uit te voeren.

Coördinator van Humanitas, Anke IJdens, heeft de situatie en verhuizing in kaart gebracht. Waarna voor de verhuizing de hulp werd ingeroepen van De Verhuisfamilie.

Toekomst

Het gezin beschikt over weinig eigen geld, maar moest toch te verhuizen in Zoetermeer. Mondial Verhuisbedrijf Henneken reageerde positief op het verzoek vanuit De Verhuisfamilie.

Een paar weken van tevoren was de hulpontvanger al druk bezig met het inpakken en het verhuizen van kleine dingen. Dit met goede ondersteuning van Stichting MEE ZHN, die al langere tijd betrokken is bij het gezin. Door het voorwerk van de cliënt zelf bleef alleen het verhuizen van de ‘grote’ dingen, zoals een wasmachine en koelkast, liggen voor de verhuizers.

Op dinsdag 2 augustus arriveerde de vriendelijke verhuizer uit Zoetermeer dan ook al vroeg op het oude adres om deze spullen in te laden. Het nieuwe adres, waar het gezin nu hun leven op kunnen pakken, was niet al te ver rijden. Ongeveer 2400 meter van het oude adres verwijdert konden de spullen op het nieuwe adres uitgeladen en op de juiste plek geplaatst worden.

Nu een paar weken later is het gezin al een beetje gewend aan het nieuwe onderkomen en kunnen zij met een frisse start en blik aan de toekomst werken. Een toekomst waarbij, door de verhuizing, een deel van de zorgen weggenomen zijn.

Belangeloos

Stichting De Verhuisfamilie is trots dat door de inzet van Mondial Verhuisbedrijf Henneken en de ondersteunende partijen, Humanitas en Stichting MEE ZHN, deze verhuizing kon worden uitgvoerd. De verhuizing was niet mogelijk geweest zonder hun hulp en inzet!