Cliënt met grote zorgen krijgt hulp

Op donderdag 11 augustus heeft De Verhuisfamilie een belangeloze verhuizing uitgevoerd in samenwerking met Mondial Joh. Van Buuren & Zn. Verhuizingen uit Delft en de Stichting Perspektief.

cliënt verhuizing mondial movers verhuisfamilie

Na jaren van begeleid wonen, op straat geleefd te hebben en verschillende lichamelijk aandoeningen is de cliënt nu verhuisd van Honselersdijk naar Delft. Stephanie Batenburg, persoonlijk begeleider bij Stichting Perspektief, heeft de aanvraag voor de verhuizing ingediend bij De Verhuisfamilie.

Ondanks alle tegenslagen heeft de cliënt sinds een aantal jaar het leven weer opgepakt in Honselersdijk. Een bijzondere prestatie. Echter de cliënt beschikt over weinig geld en zit in de schuldhulpverlening. Het besteden van maar € 40,- per week is dan ook vaker een regel dan een uitzondering.

Afgelopen jaar is tot grote spijt ook de vader van de cliënt overleden. Naar aanleiding daarvan en de lichamelijke problematiek is er besloten dat een verhuizing niet langer uitgesteld kon worden. Het reizen van Honselersdijk naar Delft, waar de moeder van de cliënt woont, werd te zwaar. Eenmaal aangekomen was een dag rust nodig. Een woning in Delft, dichtbij haar moeder, bied dan ook de beste uitkomst.

Sleutels ontvangen, verhuizing aanstaande

Op 8 augustus 2016 ontving de cliënt de sleutels van haar nieuwe woning. In de afgelopen jaren heeft de cliënt een aantal meubels bij elkaar gekregen/ kunnen kopen bij de kringloop. Samen met Stichting Perspektief is er weken van te voren begonnen met het uitzoeken en inpakken van de spullen die verhuisd moeten worden.

Op donderdag 11 augustus arriveerde Mondial Joh. Van Buuren & Zn. Verhuizingen al vroeg op het oude adres om de spullen in te laden. Van droger tot en met tassen vol kleding alles ging mee in de verhuiswagen. De twee verhuizers kregen hierbij ondersteuning van een goede vriend en Stichting Perspektief. Zij ondersteunen ook het natraject, zoals, het uitpakken, adreswijziging doorgeven enz.

Belangeloos

Stichting De Verhuisfamilie is trots dat door de inzet van Mondial Joh. Van Buuren & Zn. Verhuizingen en Stichting Perspektief deze verhuizing kon worden uitgevoerd. De verhuizing was niet mogelijk geweest zonder hun hulp en belangeloze inzet!