Kennismaking met Present Deventer

Eerste hulpvraag in Deventer direct succesvol voor De Verhuisfamilie

Present Deventer Verhuisfamilie
Mondial Veldhoen Verhuizingen en de stichting Present Deventer hebben samengewerkt in dit eerste project van Stichting De Verhuisfamilie in Deventer.

Na afloop maakte coördinator Margreet Smit van Present Deventer onderstaand verslag op:

Vorige week was idd het verhuisproject van een mevrouw uit Twello (valt onder werkgebied Present Deventer) naar de Achterhoek (geen Present daar…), onder de vlag van de Verhuisfamilie.

Mijn ervaringen:

–          Was even wennen in de communicatie vooraf. Uiteindelijk van Veldhoen verhuisinstructie gekregen, ook aanbod gedefinieerd  inclusief duidelijkheid inz verzekering. Voor hen was het ook de 1e keer en dus wennen…..;
–          Er waren idd meer handen nodig op locatie. Present heeft op de dag voorafgaande aan verhuizing 2 mannen geleverd. Zij hebben 1 dagdeel besteed aan het demonteren van kasten/bedden/computers/wasmachine transportklaar maken etc etc.
–          Mevrouw (hulpontvanger) had zelf alles goed voorbereid en ingepakt.
–          Op de dag zelf vanuit Present 4 vrijwilligers, de maatschappelijk werker had ook 2 vrijwilligers geregeld en mevrouw had zelf 2 mensen. Dit leek heel erg veel, maar maakte dat om 10.15 uur (start 8.00 uur) de verhuiswagen klaar was voor vertrek en de woning opleverklaar. Alles gesopt, geveegd etcetera. Vele handen maken licht werk 😉
–          Mevrouw was erg content met deze verhuizing. Zonder officieel verhuisbedrijf was dit een forse klus geworden. Want er was veel te verhuizen over een flinke afstand….
–          De verhuismannen van Mondial Veldhoen Verhuizingen waren echt onder de indruk van het feit dat er zomaar mensen hun tijd wilden geven aan anderen. Positief verrast!

Al-met-al een heel positief verhaal. Binnenkort vindt evaluatie met Mondial Veldhoen (Deventer) plaats.