Mondial Oostland Verhuizingen in actie voor stichting De Verhuisfamilie

Voor de stichting De Verhuisfamilie hebben Mondial Oostland Verhuizingen en de stichting Present Midden Groningen de handen ineen geslagen om een alleenstaande vrouw te verhuizen. Beide partijen kijken terug op een mooie samenwerking. “Vele handen maken licht werk, binnen no time waren de spullen van de hulpvrager verhuisd naar de nieuwe woning.”

Mondial Oostland Verhuizingen Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie is speciaal in het leven geroepen om mensen te helpen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar niet de financiële middelen het netwerk hebben om dat te regelen. Op deze manier kwam er een aanvraag binnen van de stichting Present Midden Groningen voor een alleenstaande vrouw. Er werd contact gezocht met Mondial Oostland Verhuizingen en de taken werden verdeeld. De vrijwilligers van Present hielpen mevrouw met het in- en uitpakken van haar inboedel en de Erkende Verhuizer zorgde voor de verhuisdozen en uiteraard een verhuiswagen.

Mondial Oostland Verhuizingen Verhuisfamilie

Hulpvraag indienen

En aanvraag voor hulp bij de verhuizing kan uitsluitend door een hulpverlener ingediend worden. De coördinatoren van stichting De Verhuisfamilie nemen een aanvraag in behandeling en als iemand aan de voorwaarden voldoet, gaan ze op zoek naar een Erkende Verhuizer in de betreffende regio. Aan de hulpverlener wordt gevraagd om vrijwilligers te regelen die op de verhuisdag aanwezig zijn om mee te helpen.
Kent u iemand die in aanmerking zou komen voor hulp vanuit De Verhuisfamilie? Kijk dan op deze www.verhuisfamilie.nl of mail naar contact@verhuisfamilie.nl.