Mondial Veldhoen Verhuizingen en Present Deventer slaan de handen ineen

Ondanks de drukke periode in de zomermaanden, heeft Mondial Veldhoen Verhuizingen tijd vrijgemaakt om een verhuizing voor de Verhuisfamilie uit te voeren. Nog op dezelfde dag ontving het team een warme bedankmail voor de belangeloze inzet. De Verhuisfamilie is er speciaal voor mensen die door omstandigheden genoodzaakt zijn om te verhuizen, maar zelf niet de middelen en het netwerk hebben om dit te regelen.

Een verhuizing is normaal gesproken al een stressvolle onderneming, laat staan als iemand er (grotendeels) alleen voor staat en niet het budget heeft om het uit te laten voeren. In zo’n situatie kan er via een hulpverlener een aanvraag ingediend worden bij de Verhuisfamilie.

Om de verhuizing uit te voeren wordt er samengewerkt met de stichting Present, een landelijke vrijwilligersorganisatie. De vrijwilligers zijn verantwoordelijk voor het inpakken van de inboedel. Daarnaast zijn ze op de verhuisdag aanwezig om de cliënt te ondersteunen. Vervolgens zorgen de verhuizers voor een soepele verhuizing naar de nieuwe locatie. Voor deze verhuizing in de regio Deventer werd de hulp van Mondial Veldhoen Verhuizingen (onderdeel van Mondial Movers) ingeschakeld. De belangeloze inzet van professionele verhuizers zorgde voor een opgelucht gevoel bij de hulpvrager: de inboedel werd snel en zorgvuldig overgebracht naar de nieuwe bestemming.

Aanvraag indienen

Een aanvraag voor hulp vanuit de Verhuisfamilie kan uitsluitend worden ingediend door een hulpverlener. Vervolgens wordt er door de stichting Present gekeken of een aanvraag aan alle voorwaarden voldoet. Heeft u een cliënt die ondersteuning kan gebruiken bij een verhuizing? Kijk dan op ons aanvraagformulier voor een overzicht van de voorwaarden.

Oproep aan Erkende Verhuizers!

De afgelopen tijd hebben steeds meer Erkende Verhuizers zich aangemeld om geheel belangeloos één keer per jaar mee te helpen met de Verhuisfamilie. Dat is een mooie ontwikkeling! Hoe meer Erkende Verhuisbedrijven zich aansluiten, hoe meer aanvragen er in behandeling genomen kunnen worden. Wilt u als ondernemer graag een keer meehelpen? Meld u dan aan via het contactformulier.