Bandsma Bultje Top Movers steunt de Verhuisfamilie

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers uit Leeuwarden is een bekende partner van de Verhuisfamilie en heeft onlangs weer meegewerkt aan een project, in samenwerking met stichting Present Leeuwarden.

Het uitvoeren van de verhuizing was letterlijk een familieaangelegenheid: Erik Wolthuizen (directeur Bandsma Bultje Top Movers) voerde samen met zijn vrouw en zoon de verhuizing uit. Het verhuisbedrijf uit Leeuwarden heeft al vaker contact gehad met stichting Present Leeuwarden bij het ondersteunen van een verhuizing en wist ook deze keer een gaatje vrij te maken in de agenda.

Aanvraag indienen

Een aanvraag voor hulp vanuit de Verhuisfamilie kan uitsluitend worden ingediend door een hulpverlener. Vervolgens wordt er door de stichting Present gekeken of een aanvraag aan alle voorwaarden voldoet. Heeft u een cliënt die ondersteuning kan gebruiken bij een verhuizing? Kijk dan op ons aanvraagformulier voor een overzicht van de voorwaarden.

Oproep aan Erkende Verhuizers!

De afgelopen tijd hebben steeds meer Erkende Verhuizers zich aangemeld om geheel belangeloos één keer per jaar mee te helpen met de Verhuisfamilie. Dat is een mooie ontwikkeling! Hoe meer Erkende Verhuisbedrijven zich aansluiten, hoe meer aanvragen er in behandeling genomen kunnen worden. Wilt u als ondernemer graag een keer meehelpen? Meld u dan aan via het contactformulier.