Verhuisbedrijf G.J. Rigter & Co zet zich in voor De Verhuisfamilie

De verhuizers van G.J. Rigter & Co uit Baarn hebben voor het goede doel De Verhuisfamilie een hulpvrager verhuisd naar haar nieuwe woning. Stichting De Verhuisfamilie zet zich in voor mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar niet de financiële middelen en het netwerk hebben om dit zelf te regelen.

Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie zou niet bestaan zonder de hulp van de Organisatie voor Erkende Verhuizers in Nederland: de branche organisatie steunt het goede doel al een aantal jaar. En de inzet van professionele verhuizers is juist voor onze doelgroep hard nodig!

Hulpvraag indienen

Een verhuizing regelen is een stressvolle onderneming, zeker als er te weinig financiële middelen zijn om een beroep te doen op professionele verhuizers én als het sociale netwerk te klein is om de zware spullen zelf te verhuizen.
Voor deze situaties is sinds vijf jaar een goed doel in Nederland: stichting De Verhuisfamilie. Deze stichting ondersteunt mensen in heel Nederland. Via een professionele hulpverlener kan er een aanvraag ingediend worden. Op deze manier kwam er een verzoek binnen van een buurtteam uit Utrecht voor een hulpvrager, die door omstandigheden op zoek moest naar een andere woning. Aangezien de hulpvraag aan de voorwaarden van de stichting voldeed werd er contact gelegd met een Erkende Verhuizer uit de omgeving. Verhuisbedrijf G.J. Rigter & Co uit Baarn plande direct een datum in. Zodoende verscheen er in december 2018 een verhuiswagen op het adres van de hulpvrager en kon de inboedel naar de nieuwe woning worden verhuisd.

Erkende Verhuizers

Stichting De Verhuisfamilie heeft in het jaar 2018 een record aantal van maar liefst 26 verhuizingen uit kunnen voeren met dank aan de belangeloze inzet van Erkende Verhuizers.
Heeft uw bedrijf interesse om ook een keer mee te helpen met De Verhuisfamilie? Laat het ons dan weten via contact@verhuisfamilie.nl. Het plannen van een verhuisdatum gebeurt in overleg. We streven ernaar dit zoveel mogelijk aan het begin van de maand en aan het begin van de week te doen.