Verhuisfamilie: record aantal verhuizingen in 2018

Stichting De Verhuisfamilie heeft in 2018 in totaal 26 verhuizingen uitgevoerd met dank aan de medewerking van de Erkende Verhuizers. Een record aantal sinds de oprichting in 2014! Ook de komende jaren kan het goede doel rekenen op de inzet van de Organisatie voor Erkende Verhuizers: de OEV zegde onlangs toe de stichting voor nogmaals twee jaar te steunen.

record De Verhuisfamilie

De Organisatie voor Erkende Verhuizers omarmde het goede doel drie jaar geleden en heeft besloten om de sponsoring te verlengen. Een prachtig gebaar, waardoor er nog meer mensen geholpen kunnen worden! Boelaars en Lambert heeft daarnaast toegezegd op de sponsoring aan te sluiten en de kosten voor de verzekering voor hun rekening te nemen. Er hoeft dus geen Garantiecertificaat te worden aangevraagd voor een verhuizing voor De Verhuisfamilie.

In de media

De Verhuisfamilie coördineert verhuizingen voor mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar niet de financiële middelen hebben én het netwerk voor hebben. Na afloop van iedere verhuizing wordt er vanuit De Verhuisfamilie een nieuwsbericht geplaatst op de website en gedeeld via social media. De stichting is sinds kort niet alleen te vinden op Twitter, maar ook op Facebook en Instagram. Bovendien wordt er ook een persbericht met een foto van de verhuizers naar lokale media gestuurd.

record Verhuisfamilie

Door alle publicaties heeft de stichting door de jaren heen steeds meer naamsbekendheid gekregen. Dit blijkt ook uit de aanvragen die binnen komen: vanuit het hele land weten hulpverleningsinstanties de weg naar De Verhuisfamilie te vinden. Een aanvraag voor een verhuizing kan alleen worden ingediend door een officiële instantie, om zodoende te waarborgen dat een hulpvrager echt binnen de doelgroep valt. Daarna wordt er gezocht naar een Erkende Verhuizer uit de regio die belangeloos mee wil helpen. Een verhuisbedrijf zal in de regel één à twee keer per jaar benaderd worden met de vraag om belangeloos mee te helpen. Op deze manier blijft het voor iedereen te overzien.

Meehelpen?

Heeft uw bedrijf interesse om ook een keer mee te helpen met De Verhuisfamilie? Laat het ons dan weten via contact@verhuisfamilie.nl. Het plannen van een verhuisdatum gebeurt in overleg. We streven ernaar dit zoveel mogelijk aan het begin van de maand en aan het begin van de week te doen.

Erkende Verhuizers

In 2018 werkten de volgende Erkende Verhuizers mee (sommige verhuisbedrijven zelfs twee keer!):

Euromovers Scholte Verhuisgroep
Nouwens Verhuizingen
Wolthuizen Stilma
Van Hunen & Zn. Verhuizingen
Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Mondial Verhuisbedrijf Henneken
Mondial Oostland Verhuizingen
Mondial Vogel Verhuizingen
Mondial Van Dijk Verhuizingen
Mondial Baars Verhuizingen
Mondial Kattenberg Verhuizingen
Mondial Dijkstra Verhuizingen
Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen
UTS Hersevoort
UTS Van der Geest
Unimove
Ter Haar Verhuizingen
De Haan Verhuizingen
Verhuisbedrijf Gebr. Krijnen
Passies Verhuizers
Bongers Verhuizers
G.J. Rigter & Co

Onze dank is groot!

(Bron: vakblad Verhuizen, december 2018)