Verhuisbedrijf Bongers maakt verhuizing alleenstaande mogelijk

Bongers Verhuizers uit Wageningen heeft voor De Verhuisfamilie een hulpvrager verhuisd naar een aangepaste woning. De betrokken partijen blikken terug op een soepel verlopen verhuizing.

Bongers Verhuizers

De aanvraag voor de verhuizing werd ingediend door een maatschappelijk werker van Solidez. Naar aanleiding daarvan zocht de stichting contact met een Erkende Verhuizer uit de regio, Bongers Verhuizers. Het verhuisbedrijf uit Wageningen zegde meteen toe om mee te helpen en zodoende reed er eind november 2018 een verhuiswagen naar het adres in Wageningen. Een mooi gebaar van het familiebedrijf!

Hulp bij verhuizing

Stichting De Verhuisfamilie werd in 2014 opgericht en zet zich in voor eenzame en minvermogende mensen die door omstandigheden moeten verhuizen. Een verzoek voor hulp kan uitsluitend worden ingediend door een officiĆ«le hulpverleningsinstantie. Dit om te waarborgen dat een hulpvrager aan de voorwaarden van de stichting voldoet. Mocht dit het geval zijn dan gaat de stichting op zoek naar een Erkende Verhuizer uit de regio, met de vraag om belangeloos mee te werken. Van de hulpverlener wordt verwacht dat er een paar vrijwilligers zijn die helpen met in- en uitpakken. De kracht van De Verhuisfamilie is de samenwerking tussen professionele verhuizers en vrijwilligers! Op deze manier onstaat er een ‘familie’. En dat is ook precies de bedoeling: om de hulpvrager het gevoel te geven dat hij of zij er niet alleen voor staat in het leven.

Meer informatie over het indienen van een verzoek is te vinden op deze pagina.