Passies Verhuizers biedt hulp aan De Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie heeft met medewerking van Passies Verhuizers een alleenstaande moeder verhuisd van Ede naar Wageningen. De stichting ondersteunt mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar niet de financiële middelen en het netwerk voor hebben.

Passies Verhuizers

De aanvraag voor de verhuizing werd ingediend door een hulpverlener van Humanitas DMH (Dienstverlening aan Mensen met een Hulpvraag). Haar cliënt moest vanwege haar financiële situatie noodgedwongen naar een nieuwe, goedkopere woning verhuizen. De Verhuisfamilie heeft na het indienen van het verzoek contact gezocht met een Erkende Verhuizer uit de regio, Passies Verhuizers uit Veenendaal. Het verhuisbedrijf ondersteunt de gedachte van de stichting om mensen die in nood verkeren een steuntje in de rug te bieden.
Dankzij De Verhuisfamilie kon de hulvprager haar vertrouwde spullen meenemen en hebben zij en haar dochter zorgeloos kunnen verhuizen. Nu kunnen ze een nieuwe start maken in Wageningen.

Hulp bij verhuizing

Stichting De Verhuisfamilie neemt aanvragen uit heel Nederland in behandeling. Er mogen echter alleen aanvragen door een hulpverlener ingediend worden. Kijk voor meer informatie over onze werkwijze op deze pagina.