‘Superblij’ met hulp van verhuisbedrijf Gebr. Krijnen

Verhuisbedrijf Gebr. Krijnen heeft geheel belangeloos een verhuizing uitgevoerd voor stichting De Verhuisfamilie. Deze stichting ondersteunt mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar zelf niet de financiële middelen en het netwerk voor hebben.

Gebr. Krijnen

Namens het Sociaal Wijkteam Nieuw-West Nijmegen werd er een aanvraag ingediend bij De Verhuisfamilie voor een hulpvrager. Vanuit de stichting werd er vervolgens contact gezocht met een Erkende Verhuizer uit de regio: Gebr. Krijnen. Het verhuisbedrijf uit Malden (bij Nijmegen) reageerde direct enthousiast en plande een verhuisdatum in november 2018 in.

Hulpvraag indienen

Stichting De Verhuisfamilie helpt mensen uit heel Nederland die in nood zitten en door omstandigheden moeten verhuizen. Via een hulpverlener kan er een aanvraag bij de stichting worden ingediend, dit om te waarborgen dat een hulpvrager aan de voorwaarden voldoet. Vervolgens wordt er een Erkende Verhuizer in de regio gezocht met de vraag om belangeloos te helpen. Dit gebeurt samen met vrijwilligers, die verantwoordelijk zijn voor het in- en uitpakken. Op deze manier ontstaat er een ‘familie’ en dat is ook precies de bedoeling van het goede doel: om mensen het gevoel te geven dat ze er niet alleen voor staan in het leven!

Kijk voor meer informatie over het indienen van een hulpvraag op deze pagina.