Scholte Verhuis Groep Euromovers steunt stichting De Verhuisfamilie

Scholte Verhuis Groep Euromovers steunt stichting De Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie heeft met dank aan Scholte Verhuis Groep Euromovers twee dames uit Zoetermeer geholpen die noodgedwongen moesten verhuizen. Vanwege hun gezondheid konden ze niet in de oude woning blijven.

Euromovers Scholte Verhuis Groep

De twee vrouwen hadden graag op hun oude stek willen blijven, maar konden vanwege toenemende lichamelijke gezondheidsklachten niet anders dan verhuizen naar een aangepaste seniorenwoning.
“De dames zijn heel erg dankbaar wat het verhuisbedrijf voor hun heeft gedaan. Ze waren echt afhankelijk van mensen die belangeloos wilden helpen en het was dan ook een opluchting dat De Verhuisfamilie ze kon ondersteunen. De verhuizing is helemaal naar wens verlopen en de dames zijn superblij in hun nieuwe woning”, vertelt cliëntondersteuner Ineke van Dam – Hasselaar.

Erkende Verhuizer

Stichting De Verhuisfamilie ondersteunt mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar niet de middelen en het netwerk voor hebben. Een aanvraag voor een verhuizing kan ingediend worden door een hulpverlener, waarna de stichting op zoek gaat naar een Erkende Verhuizer om mee te helpen. In dit geval werd de Scholte Verhuis Groep Euromovers benaderd. Het verhuisbedrijf wilde graag een steentje bijdragen. “Het is fijn om te merken dat we deze mensen zo hebben kunnen helpen”, vertelt Eddy Zegwaard. “Wij zijn al jaren bezig met duurzaam ondernemen waarbij aandacht voor de omgeving (mens en milieu) centraal staat. Deze verhuizing past dus prima bij ons als bedrijf. We wensen de dames veel woonplezier in hun nieuwe woning.”

Euromovers Scholte Verhuis Groep

Kent u iemand die aanmerking komt voor hulp vanuit De Verhuisfamilie? Kijk dan op deze pagina.

Getagd met