Scholte Verhuis Groep Euromovers steunt stichting De Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie heeft met dank aan Scholte Verhuis Groep Euromovers een hulpvrager uit Zoetermeer geholpen die noodgedwongen moest verhuizen. Vanwege haar gezondheid kon ze niet in de oude woning blijven.

“De hulpvrager is heel erg dankbaar wat het verhuisbedrijf voor haar heeft gedaan. Ze was echt afhankelijk van mensen die belangeloos wilden helpen en het was dan ook een opluchting dat De Verhuisfamilie haar kon ondersteunen. De verhuizing is helemaal naar wens verlopen en ze is superblij in haar nieuwe woning”, vertelt cliëntondersteuner Ineke van Dam – Hasselaar.

Erkende Verhuizer

Stichting De Verhuisfamilie ondersteunt mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar niet de middelen en het netwerk voor hebben. Een aanvraag voor een verhuizing kan ingediend worden door een hulpverlener, waarna de stichting op zoek gaat naar een Erkende Verhuizer om mee te helpen. In dit geval werd de Scholte Verhuis Groep Euromovers benaderd. Het verhuisbedrijf wilde graag een steentje bijdragen en zodoende werd de verhuizing uitgevoerd.

Euromovers Scholte Verhuis Groep

Kent u iemand die aanmerking komt voor hulp vanuit De Verhuisfamilie? Kijk dan op deze pagina.