Van Riemsdijk voert verhuizing uit voor Stichting De Verhuisfamilie

Verhuisbedrijf Van Riemsdijk Top Movers heeft in samenwerking met Stichting De Verhuisfamilie een gratis verhuizing in Amsterdam uitgevoerd. Stichting Present Amsterdam ondersteunde en zorgde voor het team van vrijwilligers.

160323 Amsterdam Nankoe Van Riemsdijk Verhuizingen

Het verhuisbedrijf uit Amsterdam reageerde enthousiast op het verzoek vanuit De Verhuisfamilie en stond direct welwillend klaar om de hulpvrager te helpen. Doordat Van Riemsdijk Top Movers haar diensten ter beschikking stelde aan de Verhuisfamilie, kon er samen met de vrijwilligers, een compleet verzorgde verhuizing worden uitgevoerd.

Al vroeg in de ochtend stonden de verhuizers van Van Riemsdijk Top Movers voor de oude woning van de hulpvrager. De cliënt heeft er dan al, in samenwerking met vrijwilligers van Stichting Burennetwerk Amsterdam, voor gezorgd dat alle verhuisdozen ingepakt klaar staan. Deze vrijwilligers hebben ook geholpen om het ledikant uit elkaar te halen en na de verhuizing weer als eerste in elkaar te zetten.

Door de goede voorbereiding en de ondersteuning van de vrijwilligers is de verhuizing soepel verlopen. Stichting De Verhuisfamilie heeft deze verhuizing in samenwerking met mevrouw Bart, van Present Amsterdam, in kaart gebracht. Zowel de cliënt als Burennetwerk Amsterdam hebben enthousiast gereageerd op de uitgevoerde verhuizing door Van Riemsdijk Top Movers.