Gezin verhuisd naar Den Haag

W. van Haarlem Verhuisservice heeft in samenwerking met Stichting De Verhuisfamilie belangeloos een verhuizing van Utrecht naar Den Haag uitgevoerd. Gezinsbegeleider Rianne van ’t Slot, werkzaam bij Lijn 5 in Utrecht, ondersteunde het gezin bij de voorbereidingen van de verhuizing en op de verhuisdag zelf.

Foto 160413 Utrecht Den Haag van Haarlem Mw. Halima

Het gezin, dat in de schuldsanering terecht is gekomen, beschikt niet over eigen geld, maar wenste toch op korte termijn te verhuizen van Utrecht naar Den Haag. Het verhuisbedrijf uit De Meern reageerde positief op het verzoek vanuit De Verhuisfamilie. W. van Haarlem Verhuisservice bood haar diensten ter beschikking, waardoor de verhuizing van het gezin met behulp van de gezinsbegeleidster uitgevoerd kon worden.

Op woensdag 13 april stond de verhuiswagen al vroeg in de ochtend voor de oude woning van het gezin aan het Vechtplantsoen in Utrecht. De start van de verhuizing was niet vlekkeloos er moest toch meer verhuisd worden dan vooraf bekend was. Een hele klus waarbij in eerste instantie te weinig ondersteuning voor aanwezig was. Met behulp van Rianne van ’t Slot, buren van de cliënt en de vindingrijkheid van de verhuizer is de cliënt uiteindelijk goed geholpen.

Sheila Kloppert, kwartiermaker van de Stichting De Verhuisfamilie, is trots dat door de creativiteit van het verhuisbedrijf en Rianne van ’t Slot, de cliënt op een hulpvaardige manier is geholpen.De Verhuisfamilie zorgt samen met alle betrokken partijen, iedere keer weer voor mooie resultaten voor de eenzame en minvermogende burger in onze samenleving die op het punt staat te verhuizen.