Wolthuizen Stilma Top Movers en stichting Present: een geweldig team!

Verhuisbedrijf Wolthuizen Stilma Top Movers en stichting Present hebben de handen ineen geslagen voor De Verhuisfamilie. De professionele verhuizers en vrijwilligers hebben de inboedel van een alleenstaande vrouw overgebracht naar een aangepaste woning.

Wolthuizen

Stichting De Verhuisfamilie is er voor mensen die door omstandigheden genoodzaakt zijn om te verhuizen, maar niet de middelen en het netwerk hebben om dat zelf op te pakken.
In zo’n geval kan een hulpverlener een aanvraag indienen bij De Verhuisfamilie. Zij bekijken de aanvraag en gaan vervolgens op zoek naar een Erkende Verhuizer die belangeloos de verhuizing uit wil voeren.

Samenwerking

Voor deze verhuizing werd contact gezocht met Wolthuizen Stilma Top Movers. Dit verhuisbedrijf uit Heerenveen werkte eerder mee met De Verhuisfamilie en was ook nu weer direct bereid om tijd in te plannen voor de verhuizing. Samen met vrijwilligers van stichting Present Zuidoost Friesland hebben zij in juli 2018 een mevrouw uit de gemeente Opsterland geholpen die vanwege gezondheidsproblemen naar een aangepaste woning moest verhuizen.
De betrokken partijen kijken terug op een geslaagde dag. “De verhuizing is goed verlopen. Mevrouw was erg blij dat alles zo snel geregeld kon worden”, aldus de hulpverlener.

Stichting De Verhuisfamilie neemt aanvragen uit heel Nederland in behandeling. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op deze pagina.

wolthuizen