Mondial Kattenberg draagt de Verhuisfamilie een warm hart toe

Met een dankbaar gevoel kijken alle betrokkenen terug op de verhuizing die Mondial Kattenberg Verhuizingen en stichting Present Nunspeet hebben uitgevoerd voor de Verhuisfamilie. Dit goede doel is er speciaal voor mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar zelf niet de financiële middelen en het netwerk hebben om dat te regelen.

Het organiseren van een verhuizing kan in zo’n situatie een bijna onmogelijke opgave zijn. Op deze momenten kan er (door een hulpverlener) een aanvraag worden ingediend voor ondersteuning vanuit de Verhuisfamilie. Deze ‘familie’ wordt gevormd door Erkende Verhuisbedrijven en de stichting Present (een landelijke vrijwilligersorganisatie).

Om een verhuizing mogelijk te maken zorgen de vrijwilligers van Present ervoor dat van tevoren de inboedel netjes is ingepakt in verhuisdozen. Zodoende kan op de verhuisdag zelf het verhuisbedrijf meteen aan de slag.

Voor deze verhuizing vanuit Nunspeet werd de hulp ingeschakeld van Mondial Kattenberg Verhuizingen en Present Nunspeet. Marleen Kragt, coördinator van de lokale Present-afdeling, blikt met een goed gevoel terug op de samenwerking. “Als wij dit zelf hadden moeten doen met een aanhangwagen, dan waren we een paar dagen bezig geweest. We zijn dan ook heel dankbaar voor alle hulp vanuit de Verhuisfamilie: het was goed georganiseerd en de verhuizers zijn snel en accuraat te werk gegaan.”

Aanvraag indienen

Een aanvraag voor hulp vanuit de Verhuisfamilie kan uitsluitend worden ingediend door een hulpverlener. Heeft u een cliënt die ondersteuning kan gebruiken bij een verhuizing? Kijk dan op ons aanvraagformulier voor een overzicht van de voorwaarden.

Oproep aan Erkende Verhuisbedrijven

Om meer aanvragen in behandeling te kunnen nemen is de Verhuisfamilie dringend op zoek naar andere Erkende Verhuisbedrijven die graag 1 of 2 keer per jaar geheel belangeloos mee willen helpen. Aanmelden kan via dit formulier.