Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen helpt De Verhuisfamilie

Met behulp van Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen heeft stichting De Verhuisfamilie in januari 2018 een verhuizing uitgevoerd in Rotterdam voor een hulpvrager die noodgedwongen naar een rolstoelvriendelijke woning moest verhuizen.

Mondial R. Vlot en zn verhuizingen

In de huidige woning blijven zou geen optie zijn voor de hulpvrager, aangezien er in de flat geen lift aanwezig is. De aanvraag werd ingediend door een hulpverlener, waarna stichting De Verhuisfamilie in actie kwam. Er werd contact gezocht met een lokale, Erkende Verhuizer: Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen, om belangeloos de verhuizing uit te voeren. Mondial Vlot werkte in het verleden eerder mee met De Verhuisfamilie en was ook nu bereid om een middag in te plannen voor de verhuizing.

Hulpvraag indienen

Stichting De Verhuisfamilie is er speciaal voor mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar zelf niet de middelen en het netwerk voor hebben. Een aanvraag voor een verhuizing kan uitsluitend ingediend worden door een hulpverlener. Kent u iemand die in aanmerking komt voor hulp vanuit stichting De Verhuisfamilie? Lees dan meer over het indienen van een hulpvraag.