Stichting De Verhuisfamilie ontvangt cheque

Op donderdag 4 juni 2015 hebben Tom Stuij en Elly van Etten namens De Verhuisfamilie een cheque van € 750,- uit handen van Marjon Staal van de Stichting Armoedefonds ontvangen. Stichting De Verhuisfamilie gebruikt deze donatie voor het realiseren van haar doel, het ondersteunen van minvermogende, eenzame burgers.

Stichting De Verhuisfamilie uitreiking cheque armoedefonds

Hulpverleners uit het hele land melden zich met schrijnende situaties, waarin eenzame en minvermogende medeburgers in problemen komen bij een geplande verhuizing. Stichting De Verhuisfamilie gebruikt giften en donaties om de stichting echt volwassen te laten worden en een verhuizing uit te kunnen laten voeren. Het Armoedefonds, dat actief is op het gebied van armoedebestrijding in Nederland, ondersteunt De Verhuisfamilie graag en Marjon Staal overhandigde de cheque voor een extra duwtje in de rug van De Verhuisfamilie.

Marjon: “Stichting De Verhuisfamilie is een mooie vorm van een initiatief om door binnen de hele keten samen te werken, juist voor een hele kwetsbare groep in de samenleving een waarde te creëren”.

Tom/Elly: “Stichting De Verhuisfamilie is heel blij met de gift, we kunnen het geld goed gebruiken. De reacties zijn positief en dat is voor ons de reden om goed door te gaan”.

Stichting De Verhuisfamilie is steeds op zoek naar fondsen en/of donaties om de stichting te laten groeien. Meer informatie hierover vindt u op: http://verhuisfamilie.nl/sponsoring-en-giften/