Twee partijen slaan handen ineen

Mondial Waaijenberg Verhuizers, de vriendelijke verhuizer uit Ede heeft op vrijdag 17 juni 2016 voor de tweede keer binnen één maand, belangeloos een verhuizing uitgevoerd voor de Stichting De Verhuisfamilie. De aanvraag voor deze verhuizing werd bij De Verhuisfamilie ingediend door mevrouw van der Lelie, klantmanager Participatiewet van de gemeente Scherpenzeel.

20160617 Greef Waaijenberg

Mevrouw Bergstra, coördinator Steunpunt Scherpenzeel heeft samen met de cliënt de verhuizing in kaart gebracht. Door samenwerking van mevrouw Bergstra met de plaatselijke vrijwilligers uit Scherpenzeel kon het verhuistraject goed worden voorbereid. De wagen met chauffeur was op de afgesproken tijd vroeg in de ochtend aanwezig. Professioneel werd de gehele inboedel tot en met het tuingereedschap en de picknicktafel ingeladen op het oude adres om te worden vervoerd naar het nieuwe adres.

Mede door de goede voorbereiding verliep de verhuizing soepel en snel. De alleenstaande cliënt die de hulpvraag als hulpkreet had neergelegd bij de Gemeente Scherpenzeel en De Verhuisfamilie is heel blij met alle ondersteuning. De cliënt die voldoet aan de criteria die De Verhuisfamilie hanteert zag geen enkele mogelijkheid om zonder hulp te kunnen verhuizen. Dankzij Mondial Waaijenberg Verhuizers en alle betrokken partijen is verhuizen toch mogelijk geworden. Er ligt hierdoor voor de cliënt, weer een zonnige toekomst in het verschiet.

De Verhuisfamilie zorgt samen met alle betrokken partijen, iedere keer voor mooie resultaten voor de eenzame en minvermogende burger in onze samenleving die op het punt staat te verhuizen. Sheila Kloppert, kwartiermaker van Stichting De Verhuisfamilie is trots dat door de goede samenwerking en de welwillendheid van de verschillende partijen, de cliënt professioneel verhuisd kon worden, met ondersteuning van verzorgende vrijwilligers. De missie van de Stichting om hulp aan te bieden als een ‘Verhuisfamilie’, is met deze verhuizing zeker vervuld.