Verhuizing in Friesland toch nog in beeld.

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers heeft in samenwerking met De Verhuisfamilie een verhuizing uitgevoerd van Birdaard naar Dokkum. De aanvraag voor een gezin uit Friesland, werd ingediend door Linda Aalderink, lid van het coördinatieteam van de stichting Present Noord Oost Friesland.

160611 Bandsma Bultje Dokkum 2

In eerste instantie werd de aanvraag ‘ad hoc’ ingediend voor ondersteuning bij een verhuizing rond eind mei. Het tijdsbestek om inzet van een verhuisbedrijf te regelen was te kort, de verhuisbedrijven stonden allemaal al vol gepland. De Verhuisfamilie kon om deze reden helaas de aanvraag niet in behandeling nemen. Er kwam echter wat meer ruimte toen de cliënt langer de tijd kreeg van de Woningbouwvereniging in de oude woning te verblijven, waardoor het alsnog mogelijk werd om De Verhuisfamilie in te schakelen.

Sheila Kloppert kon na een prettig gesprek met de heer Erik Wolthuizen, van verhuisbedrijf Bandsma Bultje, Linda Aalderink het heugelijke nieuws vertellen. De verhuizing kon toch doorgang hebben. Het verhuisbedrijf toonde zich genegen belangeloos te ondersteunen en de afspraak werd ingepland. Alle betrokkenen waren blij dit goede nieuws te vernemen.

Op zaterdag 11 juni jl. was het zover. De verhuiswagen van Bandsma Bultje stond al vroeg in de ochtend voor de oude woning van het gezin in Birdaard. De verhuizing verliep soepel en het gezin kon met alle aangeboden hulp zich al snel ‘settelen’ op het nieuwe adres. De verhuizing kon ondanks geen mogelijkheden in het beginsel, alsnog professioneel worden ondersteund en op een succesvolle manier worden afgerond. Alle betrokkenen zijn dan ook zeer voldaan over dit verloop.