Tweede kans voor cliënt van De Verhuisfamilie

Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen heeft woensdag 8 juni in samenwerking met Stichting De Verhuisfamilie een belangeloze verhuizing uitgevoerd binnen Rotterdam.

20160608 Rotterdam Vlot Roth

De aanvraag voor ondersteuning bij deze verhuizing, was eerder ingediend en er stond al een datum gepland voor d.d. 11 mei jl. Op dat moment echter was de indicatie nog niet afgegeven waardoor de geplande verhuizing geen doorgang kon vinden.

Twee weken na deze datum, kwam opnieuw de aanvraag binnen bij De Verhuisfamilie. De indicatie was afgegeven en het licht stond op groen om te verhuizen. Aangezien alle gegevens voor deze ‘nieuwe’ aanvraag bekend waren bij De Verhuisfamilie, kon de aanvraag snel in behandeling worden genomen.

Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Sliedrecht, heeft welwillend een nieuwe datum gereserveerd. Met een verhuislift, een verhuiswagen en drie man ondersteuning, bood het verhuisbedrijf opnieuw haar diensten ter beschikking aan. Door het aanbieden van de verhuislift kon de complete inboedel verhuisd worden. Via de steile trap was het meeverhuizen van de drie- en tweezitsbank niet mogelijk geweest, maar de lift bood uitkomst.

De cliënt is zeer dankbaar voor de ondersteuning van De Verhuisfamilie en het verhuisbedrijf.Door de verhuizing naar de woning bij de Nieuwe Plantage van Aafje, heeft de cliënt weer uitzicht op een fijne toekomst, en dat is de opzet van alle betrokkenen. Volgens de neef van de cliënt, de heer Smit heeft zijn tante door deze verhuizing weer woonplezier. Naar eigen zeggen is de cliënt, zeer tevreden en is ze heel blij met haar ‘nieuwe paleisje’.

 De Verhuisfamilie zorgt samen met alle partijen, iedere keer voor mooie resultaten voor de eenzame en minvermogende burger in onze samenleving die op het punt staat te verhuizen. Sheila Kloppert, kwartiermaker van Stichting De Verhuisfamilie is trots dat door de goede samenwerking van alle betrokkenen, de hulpvrager met ‘warme’ ondersteuning, professioneel verhuisd kon worden.